Nordic 9, allt du behöver veta!

Nordic 9 är en plattform online där intressenter på den privata marknaden, till exempel investerare och företagare kan mötas. Det finns så mycket som händer i den här delen av världen och det sägs att Stockholm blivit mer populärt för utvecklare och entreprenörer än Sillicon Valley. Man kan dock ha svårt att hålla koll på allt som händer och vilka saker som man bör hålla koll på. Därför är det superbra att kolla in Nordic 9. Det här är en sida som inte bara fokuserar på Sverige, utan tar hela Skandinavien i beaktan.

Stockholm som metropol för startups

Nordic 9 har koll på vilka startups som är värda att hålla ett öga på just nu. Det finns en djungel av startups som försöker lyckas där ute på marknaden i detta nu men det kan vara svårt att skilja de bra från de dåliga. Dessutom kan det vara viktigt för startups att finna investerare men hur ska man egentligen hitta dem som tror på samma idé som man själv har? Hur ska man kunna övertyga om att det man själv skapat är bäst? Det behövs därför ett forum eller liknande där dessa aktörer kan träffas, utbyta information och så vidare.

Att hänga med i svängarna

Det kan vara svårt att hålla koll på vad som händer just nu och vad som är värt att lägga tid och energi på. Därför finns det fördelar med att följa den nyhetsfunktion som Nordic 9 erbjuder. Där kan man få ta del av nyheter och liknande information i realtid. Det som är speciellt med deras funktion är att allt som publiceras har med IT och teknik att göra eller påverkar branschen på något sätt.

En mötesplats online som för samman människor

Att hitta till de aktörer som man behöver kan ibland vara svårt och kräva mycket tid och energi. På de event som Nordic 9 arrangerar kan man vara säker på att man får träffa olika intressenter och att de säkerligen kommer finnas någon där som är precis den man själv letar efter för att kunna ta nästa steg med sin idé. Det är dock viktigt att man innan ett event tänker ut en särskild strategi för eventet. Det handlar om att när man har en strategi så är det enklare att se målen och därmed enklare att uppnå dem.

Olika aktörer kommer i kontakt

När man arrangerar event med tema IT och teknik så är det viktigt att man når ut till olika aktörer och intressenter. Meningen med att ha ett nätverksevent är att folk ska kunna nätverka och utbyta kunskap och information. Därför måste man identifiera målgrupper och sedan rikta sin marknadsföring mot dem. Man kan aldrig veta hur ett event kommer bli på förhand.

Ständigt uppdaterad information

På den här hemsidan får man ständigt uppdaterad information om vad som händer på marknaden just nu. Det ser teamet bakom Nordic 9 till. Den som driver dem är Dragos Novac, van entreprenör med många bollar i luften. Han verkar just nu i Stockholm men har erfarenhet från många olika geografiska marknader.