Nordic 9

Nordic 9 är en plattform online där man kan möta investerare, företag och många andra aktörer som är intresserade av teknologi och banbrytande innovation. Teamet bakom Nordic 9 leds av Dragos Novac, seriell entreprenör och investerare. Särskilt för den här hemsidan är att den fokuserar på den privata marknaden.

En källa för kunskap

Nordic 9 är en källa eller databas online för den som söker information om konkurrenskraftig information om företag som har med tech att göra. Det ska finnas möjligheter för olika aktörer att finna kunskap och informationen ska ständigt vara uppdaterad för att möta aktörernas behov och efterfrågan. Det här är en ny plattform som ger insikt inom många olika områden och det kan vara fördelaktigt om man har ett företag inom den här branschen att lära känna marknaden lite bättre.

En databas för många olika aktörer

Den här hemsidan vänder sig till många olika aktörer på marknaden. Även om inte alla är målgruppen så kan det finnas något för alla på den här sidan. Det beror helt enkelt på vad man söker. Främst ska det vara till för aktörer på den privata marknaden. Exempel är bland annat investerare, företag och liknande.

Håll koll på vad som händer just nu

Det kan vara svårt att hålla koll på vad som händer på marknaden hela tiden. Det är många faktorer som spelar in när det gäller att driva ett innovativt företag i dagens samhälle. Om man läser tidningar så kanske man inte får veta exakt vad som påverkar ens egen bransch och om man läser en branschtidning så kanske man inte får tillräcklig information om vad som händer i världen med tanke på politik och liknande. Man behöver därför en bra mix av allt som kan påverka ens bransch och Nordic 9 erbjuder just en sådan tjänst. De har nyheter i realtid om vad som påverkar branschen just nu. Det här är ett jättebra verktyg för den som inte vill söka information utan hellre får en bra kombination av nyheter levererade direkt i ett svep.

Bra insikt i den skandinaviska markanden

Eftersom den här plattformen fokuserar på Skandinavien finns det fördelar att följa den här sidan om man jobbar på den här marknaden. Den som vet mest kommer även kunna använda saker som händer till sina fördelar. Man ska alltid försöka lära sig så mycket som möjligt om sina kunder och om hur marknaden som man befinner sig på fungerar. Den som inte bryr sig om omvärlden kommer inte kunna ha kvar sitt företag en längre tid om det inte bara har med tur att göra.

Banbrytande teknologi

I dagens samhälle ser vi hur tekniken utvecklas i ett rasande tempo och det finns många för och nackdelar med vissa innovationer. Det är en konkurrenskraftig marknad och det kan vara svårt att veta vem som verkligen är bättre än den andra eftersom alla har väldigt bra team bakom sin marknadsföring. Håll koll på Nordic 9 för att få en objektiv insyn i den teknologi som släpps just nu och missa inte viktig information igen.